Wil je ook clip-in extensions? Bij OxY Extensions hebben ze voor iedereen extensions. Voor zwart en blond haar. Lange extensions en korte extensions. Voor iedereen hebben ze clip-in extensions. De clip-in extensions van OxY zijn extra vol en double drawn. Het gaat bij OxY om mooie, leuke en budgetvriendelijke extensions. Ze hebben alle lengtes, stijlen en volumes. De hair extensions van OxY zijn een hele snelle manier om je haar er elke dag goed uit te laten zien. Doordat er geen lijm aan zit beschadigt het je eigen haar of hoofdhuid niet. Het duurt maar een paar minuten om ze er in te zetten en je look is meteen anders. Ga je groots, volumineus, gewaagd of kort? Het kan allemaal!

Ervaring

Afbeeldingsresultaat voor clip in hair extensions

Julie: Ik heb 3 weken geleden zilvere lange hair extensions gekocht. Ik heb het altijd al wel eens willen proberen en zat de laatste tijd ook te kijken om mijn haar zilver te verven maar ik wist niet helemaal hoe dit mij zou gaan staan. Dus toen kwam ik op deze website en zo dacht ik van, nou dit moet ik dan maar eens proberen. Ze zijn super fijn! Makkelijk schoon te houden en de clip-in methode is echt een top idee. Geen vieze lijm in mijn haar en ze zijn er makkelijk in te zetten en uit te halen. Ik ben heel tevreden en ga er zeker vaker extensions halen!