Wilt u samen met uw familie een weekendje weg en weet u niet precies waarheen? U kunt naar de Efteling toe en naast de Efteling overnachten door een kamer te boeken bij het Guesthouse Hotel.
Wanneer u nu met maar 2 mensen komt of met 8, Guesthouse Hotel heeft allerlei mogelijkheden om uw overnachting zo prettig mogelijk te maken. Zo heeft het hotel de ‘greenhouse rooms’ waar u met 1-5 personen kunt overnachten. Ook heeft het hotel de ‘bunkhouse room’ waar u met 6 mensen kunt overnachten en u kunt zelfs met 8 mensen overnachten in de ‘FarmHouse room’. U kunt dus met uw gehele familie komen overnachten bij het Guesthouse Hotel om er een onvergetelijk weekend van te maken.

Dichtbij de Efteling overnachten

Afgelopen weekend ben ik met mijn gehele familie naar de Efteling geweest voor het 30 jaar trouwen van mijn ouders. We hebben overnacht in het prachtige GuestHouse Hotel waar we enorm werden verrast door de enorme luxe. Na een lange dag genoten te hebben in de Efteling konden we optimaal ontspannen in het rustgevende Guesthouse Hotel. In de avond hadden we uitgebreid gedineerd in het restaurant van het hotel genaamd de GuestHouse Kitchen.

We hebben door de Efteling en het GuestHouse Hotel een onvergetelijk weekend gehad. We raden u dan ook ten zeerste aan om eens te overnachten bij het hotel.
Wilt u meer informatie over het hotel en de arrangementen? Klik dan hier.