Lichtkoepels

Of je nu een moderne woning hebt, of een klassiek ingericht huis. Met de verschillende soorten koepels heb je altijd een oplossing om in beide soorten woningen een geschikte koepel te plaatsen. Waar je bij de moderne woning een schitterende platte koepel plaatst, kun je bij de klassieke woonkamer gebruik maken van de traditionele lichtkoepel. Voor beiden lichtkoepels geldt dat je veel daglicht binnenhaalt, en naar wens kun je een koepel nemen waarbij je ook kunt ventileren.

Lichtkoepels

Mogelijkheid om je dak te betreden

Lichtkoepels zijn niet alleen bedoeld om meer daglicht te krijgen of om te ventileren. Heb je een dak waar je geregeld op moet kunnen om een of andere reden, en is er geen mogelijkheid om dit van buitenaf te doen? Met een daktoetreding heb je meerdere opties, je hebt niet alleen een raam om te ventileren en voor daglicht. Wil of moet je op het dak zijn dan kun je eenvoudig het dakraam open doen om het dak te betreden. In de meeste gevallen kan het raam geheel opengezet worden tot 90 graden.

Lichtkoepels

Wil je eens een ander uiterlijk van je koepel?

Het is altijd leuk om na verloop van tijd iets anders te nemen, dit geldt ook voor lichtkoepels. Heb je al tientallen jaren dezelfde koepel dan kan je ervoor kiezen om een andere te nemen, je hoeft dan niet de hele koepel te vervangen. Je kunt dit doen door alleen de bovenkant, de koepel dus te vervangen. Met een simpele eenvoudige ingreep heb je een hele nieuwe koepel op het dak. Bij licht-koepels.be hebben ze vele verschillende soorten koepels in het assortiment.